Garantie op onze occasiewagens

Wanneer u een occasiewagen bij ons koopt mag u zeker zijn dat u een kwalitatieve wagen ontvangt waar u nog jaren plezier zal van hebben.

Wij kijken de wagens grondig na zodoende u met een gerust hart kan vertrekken. Vooraleer wij de wagen aan u afleveren krijgt de wagen ook nog een onderhoudsbeurt (oliewissel, filters, nazicht van de remmen en distributie e.d.) de wagens worden vertrekkensklaar afgeleverd. Uiteraard geven wij de wettelijke tweedehandsgarantie van 1 jaar mee bij de aflevering van de wagens. Als er achteraf toch een probleempje zich voordoet dan zullen wij dit trachten zo snel mogelijk op te lossen binnen de garantievoorwaarden. Indien mogelijk kan u onder voorbehoud over een vervangwagen beschikken . (met uitzondering indien anders vermeld)

Service

Onze service bestaat uit verschillende aspecten

een auto kopen beperkt zich niet enkel tot de aankoop van een wagen, er zijn verschillende punten waarbij rekening moet worden gehouden. Wij zullen u dan ook volledig bijstaan en inlichten van A tot Z bij de aankoop van een wagen.

 • Punt 1 -
  -eerst is er uw keuze van de wagen, welk type/merk van wagen zoekt u, wat heeft u nodig, hierbij gaan wij u bijstaan met de gegevens van de wagen van uw keuze en zijn kenmerken zowel technisch als praktische weetjes over het voertuig komt u van onze medewerkers te weten, zodoende u volledig op de hoogte bent van de wagen van uw keuze.
 • Punt 2 -
  -Wenst u uw aankoop te financieren dan hebben wij voor u zeer goede voorwaarden en de beste tarieven en zullen wij ook hier u volledig bijstaan en inlichten. Wij stellen een dossier op met al de nodige gegevens door u geleverd voor de aanvraag van een financiering. Uiteraard is de toekenning onder voorbehoud van goedkeuring van de financieringsmaatschappij.
 • Punt 3 -
  -Uiteraard brengen wij uw aangekochte wagen naar de technische keuring voor de wettelijke controle van het voertuig voor de verkoop, ook worden de nodige papieren en formaliteiten geleverd of aangevraagd bij de nodige instanties.
 • Punt 4 -
  -Niet enkel de keuring zal uw wagen controleren ook wij en onze medewerkers kijken uw wagen na, wij werken samen met verschillende officiële garages waar uw wagen onderworpen wordt aan controles en eventuele afstellingen en/of herstellingen.
 • Punt 5 -
  -Wij verlenen ook de service om het voertuig in te schrijven op uw naam en de formaliteiten te regelen voor de verzekering. Hiervoor werken wij samen met een verzekeringsmaatschapij door ons grondig gekozen en wij garanderen u de beste prijs kwaliteits verhouding voor de verzekering van uw aangekochte wagen. De tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals; Bonus Malus-graad, leeftijd, Wagen, rijervaring, e.d. Met de nodige gegevens berekenen wij graag voor u het voordeligste tarief.
Klanten vertellen : Hans

De auto welke ik heb gekocht bij occasiewagens.com van Tom De Groof is echt de beste occasie die ik ooit heb gekocht.

Bekijk ons aanbod